La 1 decembrie 1918, România devenea o țară care începea să conteze în arhitectura politico-economică a Europei secolului XX.
Astăzi suntem o balama globalistă; avem o țară care nu ne mai aparține decât formal, cu pământul arabil vândut în proporție de aproape de 50%, dezindustrializată, cu aprox. 4.5 milioane de concetățeni plecați din țară – de la muncitori și badante, la cercetători, medici și profesori. Familiile tinere, lipsite de perspective, părăsesc țara.
Consecința: se nasc mai mulți copii români în afara țării. Demografic, suntem în colaps. De 30 de ani, mor mai mulți români decât se nasc. În anul 2100 vor fi aprox. 6 milioane de români în granițele actuale, conform Institutului de Statistică al Academiei Române. Din acest motiv, în câțiva ani, sistemul de pensii va colapsa total.
Armata și Serviciile, dar și Presa, nu ne mai aparțin – sunt conduse din exterior prin cozi de topor. Avem un șef al serviciilor decorat de străini și o procuroare care a fost recuperată de Bruxelles pentru că a nimicit economia locală și a protejat corporațiile.
În plus, a răspuns comenzilor externe pentru lichidarea persoanelor care puteau să coaguleze o politică suveranistă.
Ambasadele străine ale Occidentului Colectiv bat cu pumnul în masă nu doar în chestiuni de politică internă, ci inclusiv în probleme de învățământ: se forțează ideologizarea acestuia prin impunerea agendei homosexualiste care conduce deja la pervertirea copiilor. Istoria României este împinsă în derizoriu în programă, dar din acest an copiii noștri învață Istoria Holocaustului.
În timp ce guvernul condus de criminalul economic Cîțu a dat o gaură bugetului de peste 1 miliard de euro finanțând Big Pharma, în timp ce finanțăm complexul militar industrial din Vest prin achiziții de fier vechi și cheltuim milioane pentru susținerea refugiaților și a războiului din Ucraina, zilele trecute, pe masa senatorilor a fost pusă o hotărâre de guvern prin care ne obligăm să acoperim o tranșă din împrumuturile bancare ale Ucrainei în valoare de 60 de milioane de euro. O țară care închide școlile minorității istorice din vechiul ținut al Bucovinei de Nord, prigonește bisericile românilor și prăpădește Delta Dunării.
Susținem datoria bancară externă a unui stat ostil elementului românesc în timp ce copiii români primesc o alocație de 256 lei/lună.
Dacă în ceaușism România era o prezență activă și un factor de negociere care conta serios în geopolitica acelui timp, astăzi politica externă a României este complet inexistentă. Nici măcar interesele românilor din jurul granițelor nu mai interesează pe aceste năpârci securiste care au invadat ambasadele.
Toate relațiile cimentate în decenii cu state importante din Orient, Asia, Africa și America Latină, inclusiv piețele de desfacere pentru produsele românești, au fost pierdute.
Serviciile trădătoare au plantat în fruntea statului, timp de un deceniu, un parazit politic sociopat, indiferent la problemele românilor. Asta după ce au susținut, tot 10 ani, o scursură umană lipsită de orice scrupul, care a urmărit doar îmbogățirea propriei familii și demantelarea statului, promovând, împreună cu intelectualii de curte, utopia denumită Statele Unite ale Europei, anticamera unui guvern mondial.
Astăzi, turistul din Dealul Cotrocenilor a devansat cina festivă de Ziua Națională ca să poată pleca în Dubai la o conferință despre „schimbările” climatice, unde va vorbi câteva minute.
Instituțiile statului persecută firmele românești, le spoliază, în timp ce venalitatea corporațiilor este cu grijă ocrotită. Ofițerii SRI se luptă să pună mâna pe firmele de stat și private profitabile, la adăpostul legii care permite serviciilor activități economice.
Că tot urmează un an electoral, să spunem că suntem singurul stat din lumea civilizată unde de procesul electoral se ocupă un serviciu secret – STS.
Ar fi multe de spus astăzi, în zi de sărbătoare. Eu atâta îmi doresc, să mai prind ziua în care ne vom bucura de o Românie Suverană.
Până atunci, să facem tot ce ne stă în putință, cu puținele noastre posibilități dar cu încredere în Dumnezeu, ca să eliberăm Țara de tirania globalistă!
Să apărăm Constituția, Articolul 1, care prevede, citez: „Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil”.
Trăiască România Liberă!
Iulian Capsali