Cele 4 „puncte cardinale” definitorii ale României ultimelor decenii, ar fi urmatoarele…tradarea sau blestemul de la Decebal incoace, dezbinarea sau interventiile „binevoitoare” ale puterilor straine pe meleagurile mioritice, suferinta sau Golgota nevointei mantuitoare a istoriei noastre, respectiv epidemia diareei verbale si a constipatiei intelectual morale – a celor ce conduc sistemul ticalosit, care sugruma, paraziteaza si exploateaza „Gradina” Maicii Domnului – România. Din pacate dupa decembrie 1989, mama Romanie s-a imbolnavit. Incet, lent, cu simptome clare, fiind spoliata din interior si din afara, de mai toate bogatiile. Ne-au imbolnavit cu buna stiinta, iar oamenii hipnotozati de mirajul luminilor luciferice din strainatate, au dat uitarii, principiul conform caruia, sanatatea tarii si sanatatea ta, depinde de tine. Asta fiind o lege fundamentala a Universului. Asadar sanatatea Romaniei depinde de fiecare dintre noi in parte. Cu atat mai mult, cu cat istoria poporului roman, a fost precum o hemoragie permanenta.

Cancerul care a metastaziat Romania, dupa schimbarea de macaz din acel decembrie 1989 si atasarea noastra la garnitura Sorosisto – globalista, este modelul neoliberal falimentar, decadent al sistemului occidental si american, care practic a distrus astazi lumea in care traim. Antidotul la acest sistem bolnav este suveranitatea totala a tarii, independenta ei financiara, independenta fiecarui om in parte. De aici pleaca totul. Noi trebuie sa avem suveranitatea financiara, a gandirii si de exprimare. Suveranitatea actiunilor noastre. Nu este permis sa lasam bancile sa controleze averea, bogatiile si resursele noastre. Nu putem lasa sa se elimine cash-ul, pentru ca asta inseamna sclavie totala. Nu putem accepta sa avem un control absolut total al statului, din punct de vedere al actiunilor noastre. Cine oare are tendinta de a controla totul, daca nu diavolul?!? Si toate astea inseamna sa fim rupti total de normalitatea vietii noastre si sa favorizam aparitia bolii fizice si mentale. Iar „in mintea stramba si lucrul drept se stramba”, spunea Parintele Arsenie Boca. Oamenii sunt derutati pentru ca sunt departati de sine, de Credinta, de puterea lor interioara. Starea deteriorata in care se afla azi tara, arata interiorul nostru. Omul nu mai este liber pentru ca i-au fost impuse reguli peste reguli, precum si un numar obositor de mare de „trebuie”. Mii de trebuie si mii de nu trebuie. Sub aceasta povara, el traieste practic intr-o puscarie, unde in orice directie se duce, se loveste ca de un zid – in special ideologic. Romania din pacate nu mai este un stat, este o corporatie condusa de straini, unde romanii nu mai detin aproape nimic. Romania este o mina, din care se extrage incepand cu 22 decembrie 1989 incoace, tot aurul. Cand nu va mai fi aur, mina se va inchide. Romania azi este tradata, jefuita de toate bogatiile, dar cel mai grav este faptul, ca ne este luata cea mai importanta resursa a noastra – sufletele copiilor, ale tinerilor. Doresc si au reusit in mare parte sa le distruga sufletele, puritatea lor, modificandu-le mentalul, directia, verticala. Pana in prezent le-am dat totul, mai putin chipul lui Dumnezeu din noi.

Un stat suveran, liber, independent si mai ales sanatos, este un stat care sprijina total prin lipsa de taxe si impozite nesimtite micul intreprinzator de la oras si pana la taranii din mediul rural. Ne distrugem cu buna stiinta „brandul” romanesc. Care inseamna in special produsul agricol romanesc. Romania agricola! Am citit recent intr-un studiu, ca noi in prezent producem de 4 ori mai mult decat avem nevoie ca si consum intern. Problema este ca datorita strategiei si politicilor bolnave ale tradatorilor, erijati in conducatorii Romaniei, noi exportam acum 1 tona de materie prima si importam 100 de tone de materie finita cu valoare adaugata. Tradus pe intelesul tuturor – exportam grau si importam paine, biscuiti, paste fainoase, etc. O alta crima la adresa poporului roman si care tine de securitatea noastra nationala, este ca importam alimente in proportie de peste 90 %. Si toate astea la preturi exorbitante, ceea ce ma face sa afirm ca practic noi importam – inflatie! Din pacate facem toate astea pentru ca nu suntem constienti de sanatatea noastra ca si popor si tara. Pentru ca sanatatea poporului roman trece prin prima si unica lectie pe care trebuie sa o inveti la economie. Si anume sa-ti valorifici singur bogatiile si resursele tarii tale. Este exact ceea ce a facut Romania cu „carmaciul” Nicolae la conducere si cand noi romanii eram stapani la noi acasa. Tocmai acest fapt, a suparat si ingrijorat rau pe mai marii lumii, care dupa eliminarea violenta de la putere a lui Ceausescu, s-au napustit precum hienele, precum sacalii – devorand ca niste sobolani veritabili, intreaga economie sanatoasa si independenta a Romaniei!!! Cu tot cu resurse si bogatii! Este un motiv suficient de explicit, pentru care eu unul nu cred in aceste false structuri globaliste, numite UE sau NATO…

Drama în care se regaseste azi statul si natiunea română, se regaseste si in urmatoarele 3 cifre…La 1000 de locuitori, mor 15 persoane, se nasc 8 si pleaca din tara 5. Unde indicele de natalitate este deja cu mult sub „nivelul marii”. Asa cum nu mai avem rezerve nici pentru situatii de urgenta sau razboi, asa cum ne-au fost furate cu japca rezervele naturale, constatam ca nu mai avem nici popor de rezerva. Avem in schimb dupa importul de alimente, un alt import masiv de mana de lucru asiatica, africana si musulmana. Drama este ca nu vin oameni in varsta, ci vin tineri „colonisti” de 30-35 de ani, care vin cu o cultura total straina de natia noastra, cu muierile si o puzderie de plozi dupa ei. Aceasta migratie comandata este o adevarata bomba etnica ! Si totul pe o platforma de „corectitudine politica” satanică, care nu este altceva decat un atac devastator la familia traditionala romaneasca si implicit a viitorului Romaniei…Apropo, era sa uit – la pachet bineîntelesus cu „dulcele de bucatarie” al bolnavei ideologii de gen. Noi azi, prin orice fel de mijloace, avem datoria sa ne aparam tara, poporul si familia. Pentru ca tara este familia! Si asa cum îți aperi familia – nevasta, copii si parintii, asa trebuie sa-ti aperi si tara! Prima data familia si tara. Apoi cei din jur. Ca nu se intampla asa, este dovada ca azi Romania este un stat bolnav, atins de epidemia virusului globalist, care a paralizat centrii de comanda si aparare a factorului decident. Asadar avem diagnosticul – infectia si asanarea morala, spirituala, culturala, economica si politica a poporului român. Trebuie sa punem urgent terapia sau tratamentul corect, pentru refacerea imunitatii poporului român. Sa invingem aceasta extrem de nociva epidemie!

Unii fac istoria, cei multi o indură, iar altii ca si noi – mai si raspund! Lupta continuă!…tovarăși.

Cristian Ardeleanu