Omul de afaceri Călin Cozma a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de candidat AUR la Primăria municioiului Cluj-Napoca, criticându-l dur pe primarul în funcție Emil Boc. Conferința s-a desfășurat în sediul AUR din Piața Cioariu, sub coordonarea, președintelui AUR Cluj – Cristian Sipoș.

„Dacă facem o paralelă, să ne gândim la un domn, Dumnezeu să-l ierte, Nicolae Ceaușescu care a fost din 1965 până în 1989 Președintele României, deci 24 de ani. Dacă dl. Boc va mai lua un mandat în Cluj-Napoca se va ridica la nivelul acelui domn, șef al PCR-ului, poate acuma ar putea fi tot șef al PCR-ului, la Partidul Comasaților” a declarat Călin Cozma în prologul conferinței de presă.

La eveniment a participat și  Cristina Dumitrescu – secretar al Juriului de Onoare și Arbitraj AUR, candidat la alegerile europarlamentare.

Avocat de meserie, Gianina Cuc a sesizat și intenția coaliției de strânsură PSD – PNL de a ține tinerii departe de vot, deoarece aceștia sunt atrași de AUR și prin Tik Tok

NapocaNews