Clujenii au jucat mai bine. Oțelul Galați a învins-o pe U Cluj, scor 1-0, în runda cu numărul #5 a play-out-ului din Superliga.

Prima ocazie a meciului a venit după 11 minute de joc. Lovitura de cap a lui Pop a trecut puțin peste poartă. Gălățenii au deschis scorul în finalul unei reprize în care marile ocazii au lipsit. Gomes da Silva a centrat în fața porții, de unde Thalisson a respins nefericit. Mingea a ajuns la Frederic Maciel, care l-a învins pe Gertmonas cu un șut puternic la colțul lung.

Clujenii au răspuns în debutul părții secunde. Șutul trimis de Nistor din afara careului a trecut la o palmă de bară.

Elevii lui Dorinel își puteau dubla avantajul la faza din minutul 68. Zivulic l-a găsit pe Cisotti în careu cu o pasă superbă. Șutul italianului a trecut puțin pe lângă poartă.

În minutul 87, Frederic Maciel a plecat direct la vestiare, după ce arbitrul Rareș Vidican i-a arătat al doilea galben pentru o ținere la Alex Chipciu.

Gălățenii au știut să fregmenteze finalul de meci, nelăsându-i pe clujeni să îi pună mari probleme lui Eduard Pap.

În minutele de prelungire, Dan Nistor, decarul clujenilor, a rămas pe gazon în urma unui contact cu Teles. Fotbalistul a avut nevoie de intervenția echipei medicale pentru a i se opri sângerarea. În urma acestui eveniment neplăcut, „centralul” Vidican a fluierat finalul de meci abia în minutul 90+12, chiar dacă de la margine se arătaseră doar 4 minute de prelungiri.

Dan Nistor a fost transportat la spital, acolo unde va primi îngrijiri suplimentare.

Astfel, Oțelul devine „coșmarul” celor de la U Cluj. După ce i-au învins pe ardeleni în Cupa României în urmă cu 4 zile, scor 2-1, gălățenii le administrează acestora o înfrângere și în campionat.

După acest meci, Oțelul urcă pe locul 7, cu 30 de puncte. U Cluj se clasează pe 10, cu 26 de puncte.

NapocaNews