Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat azi în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca prezentarea candidaților pentru alegerile locale și europarlamentare din data de 9 iunie.

Organizatorii au amplasat pe scenă un jilț de lemn acoperit cu piei de oaie având loc și o scenetă istorică avându-l cva personaj principal pe domnitorul Mihai Viteazul, cel care a realizat în 1600 prima unire a principatelor române.

Președintele partidului, George Simion, a urcat pe scenă și a spus în discursul său că AUR nu are și nu spune idei antieuropene.

„Am venit să declar public război sistemului care a ținut țara în pământ. Și pe noi au vrut să ne îngroape, dar nu au știut că suntem semițe. Sunt la Cluj să mă lupt cu capetele de Hidră ale partidului comasat și cu Grupul de la Cluj, cu Boc, Alin Tișe, Ucu Rus și profesorul Vasile Dîncu”, a spus Simion, care a luat în mână o bardă ca a lui Mihai Viteazu spunând că merge cu ea după Emil Boc și Alin Tișe.

A urmat apoi prezentarea candidațior la primăriile din județul Cluj și la alegerile europarlamentare.

Călin Cozma, candidat la funcția de primar al Clujului: M-am săturat să fiu mințit

El a spus că va candida pentru că s-a săturat sa fie mințit.

„M-am săturat să mi se spună că acest oraș e de 5 stele… Tot ce e important pentru cetățeanul clujean a fost lăsat deoparte”, a spus el, susținând că actualul primar nu se gândește la clujeanul care nu-și mai permite să bea o limonadă în centrul orașului.

„Vreau să văd clujeni fericiți, că zâmbesc pentru că își permit să iasă în oraș, să meargă la spoectacole”, a mai spus Cozma.

Radu Ștefan