Chris Norman a vandut peste 20 de milioane de albume in 45 de ani de cariera muzicala de succes sarbatoriti pe 13 august prin lasarea Single-ulului „Gypsy Queen“. Legendarul artist se pregateste acum pentru premiera primului sau album lansat la cinci ani distanta de „Time Traveller“.

13 septembrie va marca data oficiala a lansarii „There And Back“, un album cu 13 piese originale mult asteptate. Si tot pe 13, dar de aceasta data in octombrie, vom avea ocazia sa il vedem live la Sala Palatului din Bucuresti intr-un concert exclusiv. La doua zile distanta, Chris Norman va concerta in Cluj la Sala Sporturilor, „Horea Demian“.

La aproape o luna de zile pana la sosirea artistului in Romania, Chris Norman transmite urmatorul mesaj publicului de aici: „Dragii mei, sunt foarte incantat sa va revad dupa 4 ani. Ador concertele din Romania unde publicul este atat de cald si prietenos. Ne vedem in octombrie si va promit doua spectacole absolute cu piese vechi si noi.“ Chris Norman, 4 Septembrie 2013.

NapocaNews