În Cotidianul de azi, varianta online, au fost preluate sintetic  două  editoriale  marca Ionuţ Ţene publicate pe NapocaNews acum câteva zile: „Liberalul” Crin Antonescu instigă la încălcarea legislaţiei internaţionale şi incită la arestarea a zeci de mii de români şi Crin Antonescu anunţă prigoana şi ameninţă cu puşcăria organizaţiile naţionaliste din România.

Jurnalistul Marcel Bărbătei a preluat şi adaptat articolele  editorialistului Ionuţ Ţene, cu titlul: Crin Antonescu, groparul naţionalismului românesc. Orbit de funcţia de la Palatul Cotroceni, Antonescu falsifică istoria românilor.

Jurnalistul nu numai că îi dă dreptate editorialistului Ionuţ Ţene de la NapocaNews în problema abordată, dar completează la concluzii cu câteva cuvinte interesante şi adevărate:” A fi român, a-ţi apăra ţara acolo unde te afli, a-ţi spune păsul, a lupta împotriva devalizării resurselor României, a fi demn şi hotărât va însemna catalogarea ca legionar. Oare ştiu toţi adevărata istorie legionară înainte de a vorbi şi de a-i eticheta pe românii noştri adevăraţi drept fascişti? După câte am învăţat eu – dincolo de manualele care mi s-au vârât pe gât -, curajul, cinstea, virtutea şi demnitatea naţională au fost apanajele mişcării legionare naţional-creştine.”

Update: Articolul cu sinteza editorialelor lui Ionuţ Ţene cele mai citite din Cotidianul.ro, conform Top 24 ore, cu circa 5000 de accesări

NapocaNews