Consilierii locali ai PSD au votat împotriva proiectului de reabilitare a Băilor Someşeni. Un proiect care urmăreşte să redea clujenilor Băile Someşeni, a fost pe punctul de a fi respins în Consiliul Local din cauza atitudinii consilierilor PSD, spun consilierii locali ai PDL.

Este vorba despre un proiect cu o valoare estimată la 20 de milioane de euro, care prevede asocierea între Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Local şi SC Băile Someşeni Group SRL în vederea reabilitării ansamblului „Băile Someşeni” şi construirii unui Aquapark, banii urmând a proveni strict din surse private, nu din bugetul local.

„Consilierii PSD preferă, după cum au declarat în plenul Consiliului Local, să vadă blocuri ridicându-se în respectiva zonă sau preferă să o vadă căzând cu totul în paragină decât să sprijine o iniţiativă importantă pentru clujeni. Din fericire, restul consilierilor locali, la iniţiativa grupului PDL, au înţeles importanţa acestei investiţii, astfel că proiectul a fost aprobat. Regretăm faptul că membri ai Consiliului Local încearcă să blocheze dezvoltarea oraşului şi îi rugăm pe această cale să nu urmeze exemplul şefilor lor de la Bucureşti care blochează dezvoltarea ţării inventând noi taxe şi impozite în loc să stimuleze economia prin măsuri de susţinere a mediului de afaceri şi de creare de noi locuri de muncă”, spun consilierii PDL.