O casă de amanet din cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca a fost spartă, surse din rândul anchetatorilor afirmând că a furat un seif în care s-ar fi aflat aproximativ 100.000 de lei, dar suma exactă urmează să fie stabilită în urma anchetei deschise de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Adriana Simona Vornicu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că spargerea de la casa de amanet aflată în apropierea pieţei alimentare din cartierul Mărăşti a avut loc în timpul nopţii, iar Poliţia a fost sesizată miercuri, la ora 8.00.

„Poliţia a fost sesizată prin 112 că a avut loc un furt la o casă de amanet din cartierul Mărăşti, în apropierea pieţei alimentare. Poliţia a început o anchetă. Urmează să se stabilească suma, se fac cercetări şi urmează să se caute imagini pe camerele de supraveghere din zonă”, a spus Vornicu.

La faţa locului se află o echipă de criminalişti care iau amprente şi caută probe. Reprezentanţii firmei care deţine casa de amanet au refuzat să facă declaraţii în acest caz.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, seiful din casa de amanet ar fi fost furat cu totul, iar în el s-ar fi aflat aproximativ 100.000 de lei, dar suma urmează să fie stabilită cu exactitate în urma anchetei Poliţiei.

Sursa: Mediafax