Campania TSD Medical a ajuns sâmbătă, 2 noiembrie în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Aproximativ 300 de persoane au beneficiat de consultații gratuite a stării generale de sănătate, în cadrul programului “O inimă sănătoasă”, organizat de Tineretul Social Democrat Cluj.

Timp de peste 5 ore, opt medici le-au măsurat celor prezenți la cabinetul doamnei deputat de Cluj Aurelia Cristea situat in cadrul Complexului Mercur din cartierul Gherghieni tensiunea, glicemia și colesterolul. Persoanele depistate cu probleme de sănătate au fost îndrumate spre medicii de familie, cu recomandări ale medicilor din cadrul acestui program.

„Noi cei din echipa medicală ne bucurăm foarte tare că şi de această dată am reuşit să avem o prezenţa numeroasă. Verificarea periodică a stării de sănătate precum şi prevenţia reprezintă cel mai bun medicament. Mulţumim din suflet doamnei deputat Aurelia Cristea pentru sprijinul acordat în desfăşurarea acestei acţiuni. Sperăm să o putem repeta in viitorul cel mai apropiat” a declarat dl. dr. Rareş Trişcă, coordonatorul medical al acestui proiect.
TSD Medical a debutat în luna iulie şi îşi propune să ajungă în cât mai multe locaţii din judeţ. Tinerii social-democrați îşi vor continua traseul în urmatoarea perioada şi în alte cartiere ale muncipiului Cluj-Napoca, precum şi în municipiul Câmpia Turzii și comunele Mihai Viteazul, Baciu şi Apahida