Mircea Solcanu, cunoscută vedetă TV şi homosexual declarat, a stârnit rumoare pe facebook, atunci când a postat un mesaj împotriva familiei Anghel, al cărui copil, Ionuţ, a fost muşcat de nişte câini maidanezi şi a murit.

Vedeta gay a spus, nici mai mult nici mai puţin, că “speră” ca Dumnezeu să le ia părinţilor lui Ionuţ şi celălalt copil, drept pedeapsă pentru că îl învaţă pe acesta din urmă să fie crud cu animalele, informează voceatimişului.ro.

“Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce suma aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc? Aţi terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveţi unul.

Când se termină banii mai inventaţi că vă muşca nişte câini. Dar ştiţi că sunteţi penibili. Numai pe voi şi pe familia voastră îi muşcă?

Ori sunteţi javre şi câinii simt asta, ori aţi terminat banii şi vreţi alţii . Nu o să primiţi, duceţi celălalt copil să fie muşcat şi cine ştie, dacă Bianca e ocupată poate o să primiţi.

Sper însă ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil, nu sunteţi demni să creşteţi copii, pentru că mai apoi să-i învăţaţi să fie cruzi cu animalele. Ce educaţie oferiţi copilului când voi doi sceleraţi vă ocupaţi viaţa cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparţin iubitorilor de animale?!? Acelaşi timp să-l folosiţi mai des în educaţia copilului care a rămas. Ce semănaţi aia o să culegeţi! Cum v-aţi imaginat că lasă Dumnezeu aşa înger să-i otrăviţi sufletul cu ura voastră?!? Nu l-a lăsat, dar atenţie o să-l ia şi pe celălalt şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză. Spor la bani şi la copii!

Iar durerea e în suflet nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeţi ca nu o cumpara nimeni?!?

PS: Alo, serviciile pe care le plătim scump, deşi nu avem duşmani, ce strategie de manipulare a opiniei publice, proastă :-))))”

Mesajul a stârnit reacţii virulente, aşa că prezentatorul gay a şters postarea, nu însă ca aceasta să fie salvată de câţiva utilizatori ai facebook.

Sursa:ActiveNews