Un șef de post din județul Cluj, om căsătorit, este acuzat de o minoră că ar fi sedus-o să întrețină relații sexuale. După un an de idilă, tânăra s-a trezit  apoi cu sifilis și a fost nevoită să renunțe la școală.

Mateş Florinel, şef de post în comuna Poieni, nu se mai înțelegea de ceva timp cu soția, iar în vara anului trecut, s-a dus la un bar să-și înece amarul în băutură. Un înger i-a apărut în cale, doar că barmanița era minoră. După un an de amor, fata a aflat că are sifilis și a renunțat la școală de rușine. Întreaga poveste ar fi rămas un secret dacă un coleg al polițistului nu ar fi aflat din întâmplare și nu l-ar fi raportat superiorilor, scrie site-ul NewsCluj.ro.

”Am început să ne cunoaștem înainte de a începe anul școlar și după aceea am avut relații sexuale. Am avut întâlniri la Huedin, la el acasă. Eu știam că nu se înțelege cu soția. Mi-a spus că mă va ajuta cum poate, dacă voi avea nevoie de ceva. M-a și ajutat. Când am avut nevoie de bani mi-a dat. Dacă am avut probleme cu cineva, i-am spus și intervenea. Nu mă mai duc la școală pentru că s-a aflat ce s-a întâmplat între mine și polițiști. Nu am mai vrut să mă duc. S-a zvonit și că am avut sifilis. Îmi doresc să mă pot duce la școală și să nu mă mai caute poliția”, a povestit minora.

Alin Chiţu, Sursa: EVZ