Atmosferă electrizantă la Castelul Banffy de lângă Cluj-Napoca, unde aseară a început festivalul de muzică electronică Electric Castel. Membrii formaţiei sud-africane Die Antwoord, una dintre cele mai aşteptate apariţii ale evenimentului, au făcut publicul să se dezlănţuie. 15.000 de fani au venit să îi vadă pe cei trei artişti, cunoscuţi pentru modul inedit în care combină hip-hop-ul cu ritmurile electro şi rave, dar şi pentru stilul lor non-conformist.

Fanii muzicii electronice au avut parte la Bonţida de unul din cele mai spectaculoase şi nonconformiste show-uri care au fost organizate vreodată la noi în ţară. Energia artiştilor s-a transmis repede în public. Mulţimea adunată în faţa scenei nu s-a oprit din dans în cele aproape două ore de concert.

„Epic! E cel mai tare festival la care am fost în România vreodată!”, a fost părerea unuia dintre participanţi.Cei de la Die Antwoord s-au aflat pentru prima oară în România. Concertul face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al formaţiei sud-africane, conform DIGI24.

Alte două apariţii aşteptate ale Festivalului Electric Castel sunt Sasha şi Gramatik. În total, 130 de artişti vor urca pe scenele de la castelul de la Bonţida, în cele patru zile de festival.

NapocaNews