Alin Tișe este nemulțumit de politica educațională a Guvernului Victor Ponta: „Este pentru prima dată în istoria învățământului românesc când Ministerul Educației nu a tipărit diplomele pentru absolvenții de liceu care au reușit să treacă examenul de bacalaureat!

În timp ce miniștrii învățământului, pentru că avem mai mulți, dar toți aflați sub oblăduirea doamnei Andronescu, se dau de ceasul morții să introducă electo-bacul și să forțeze admiterea la universitate fără finalizarea corespunzătoare a studiilor liceale, copiii cu adevărat buni, inclusiv olimpici internaționali și elevi pre-admiși la universități de top din străinătate sunt puși în dificultate!

Aceste instituții respectabile de învățământ superior nu acceptă pentru înscriere decât diplomele de bacalaureat în original și nu invenția ad-hoc scoasă din noaptea minții de miniștrii români, adeverințe eliberate de directorii de liceu!Ministrul educației este responsabil pentru pedepsirea succesului! Dar și pentru perpetuarea unui stil de învățământ care încurajează nemuncă, neînvățatul, lenea sau dezinteresul!
PDL solicită demisia în regim de urgență a acestui incompetent, Remus Pricopie, dar și identificarea unei soluții rapide pentru realizarea diplomelor! Așa cum guvernul a identificat mereu surse de finanțare pentru pomeni electorale, să identifice rapid sursa și modalitatea de tipărire și eliberare a diplomelor pentru elevii care au reușit la bacalaureat, sesiunea din vara 2014″a declarat Alin Tişe, senator PDL de Cluj.

NapocaNews