Distribuie articolul

Tot mai mulți clujeni se arată dezgustați de modul în care USR, partidul lui Nicușor Dan, monopolizează scena protestelor de la Cluj-Napoca împotriva Guvernului Grindeanu.

Câțiva i-au transmis chiar în Piața Unirii lui Bogdan Bob Rădulescu, cel care a înființat filiala USR de la Cluj, că s-au săturat să-l audă tot pe el la microfon. Răspunsul lui a fost sec: orice protest nu poate rezista fără un MC.

Duminică, Bogdan Bob Rădulescu a spus deschis în fața a mii de clujeni care au îndurat frigul să iasă la protest că el susține USR și a consemnat și că a întemeiat organizația locală de Cluj a partidului.

Același Bogdan Bob Rădulescu, membru al trupei “Epic Show” a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu suma de 2.000 de lei pentru fapte de discriminare, după ce într-o emisiune tv, actorul a folosit un limbaj suburban la adresa credincioșilor și a preoților ortodocși. Printre cele mai blânde apelative folosite de actor la adresa comunității ortodoxe, amintim: “scârbă de religie ortodoxă”, “viermi paraziți ce cresc pe oameni precum cancerul”, “analfabeți, tâmpiți și mulți”. Acesta a mai spus că în momentul în care se va preda religia în școală, bisericile vor fi incendiate.

“În clipa în care o să vă târâți hoiturile peste copiii nostri în școli, să le vomați laturile Creației, asteptați-ne pe noi să dăm buzna peste voi în c…e voastre de biserici și să vă predăm evoluția cu torțe în mâini”. Despre manualele de religie, Bob a spus că sunt “mânjite cu c…t”.

Printre cei care au protestat la Cluj zilele trecute s-au aflat și parlamentarii USR de Cluj: Mihai Goțiu, care a adormit în Parlament la dezbaterea pe bugetul național (cu salar de 17.000 de lei plătit din bani publici), si Adrian Dohotaru.

NapocaNews, Foto: EnterTrainer TV