Conducerea secţiei de handbal feminin a CS Universitatea Cluj a profitat de pauza competiţională din întrecerea internă, datorată participării echipei naţionale la turneul Pre Olimpic din Danemarca şi au stabilită o „dublă” de verificare pentru fetele pregătite

de Carmen Amariei. Clujencele au evoluat, joi şi vineri, în compania formaţiei Măgura Cisnădie, partenere de întrecere şi în Liga Naţională.

Dacă în primul meci test clujencele au cedat cu scorul de 29-34, vineri, echipa universitară s-a impus cu scorul de 43-32. În ciuda caracterului amical, disputa dintre cele două formaţii a fost încrâncenată, pe alocuri, ambele combatante căutând să-şi apropie

victoria. Cu un plus de iniţiativă şi de experienţă „U” Alexandrion a reuşit în cele din urmă să-şi domine adversarul pe final de joc, atunci când fetele antrenoarei Carmen Amariei au reuuşit să se desprindă sensibil pe tabela de marcaj.

La sfrâşitul săptămânii viitoare Liga Naţională de Handbal Feminin se reia, iar clujencele vor evolua pe teren propriu în compania celor de la Dunărea Brăila.

Paul Panait