O Europa care nu accepta sa renunte la radacinile ei crestine si care respinge imigratia musulmana si Islamul, este o Europa care se distruge!Nebunie? Delir? Nu, acesta este mesajul transmis de un membru de marca al elitei bruxelleze, fost viceprim ministru al Luxemburgului si fost ministru de externe al Uniunii Europene. Si acesta este si mesajul actualului sef al diplomatiei europene, Federica Mogherini, cea care spune: “Islamul apartine Europei. Are un loc in istoria Europei, in cultura, in mancarea si – ce conteaza cel mai mult – in prezentul si viitorul Europei….Unii oameni incearca sa ne convinga ca musulmanii nu pot fi buni cetateni europeni, ca mai multi musulmani inseamna sfarsitul Europei. Acesti oameni nu numai ca se inseala asupra musulmanilor: acesti oameni se inseala asupra Europei, habar n-au ce este Europa si identitatea europeana” !

Mesaj la care subscrie si Comisarul european, Pierre Moscovici : “Europa nu este crestina. Eu nu cred in radacinile crestine ale Europei. Europa este diversa.” Si Frans Timmermans, vicepresedintele Comisiei Europene, alt membru de marca al elitelor bruxelleze, il impartasea in 2015, atunci cand sustinea invazia imigrationala si declara ca tarile europene care refuza sa fie multiculturale ar trebui sterse de pe harta!

Si Jean Claude Juncker e de acord cu el, si Angela Merkel, si atatia alti. E de ajuns sa le observi actiunile. Si nu, nu e delir, este principala valoare a Uniunii Europene! Iar cei care o contesta reprezinta un pericol si trebuiesc combatuti!

Despre asta vorbeste Jean Asselborn, fostul ministru de externe al Uniunii Europene:

<<Tarile care “nu doresc sa-si deschida portile” in fata imigrantilor musulmani si care “incearca sa protejeze crestinatatea” pot sa “distruga Europa”, a afirmat Jean Asselborn, cel mai vechi ministru al Afacerilor extreme al UE. Veteranul eurofil Jean Asselborn a facut aceste remarci extraordinare intr-un interviu acordat jurnalului de limba germana Tiroler Tageszeitung, care apare in Austria. Intrebat despre tarile din Europa Centrala care lupta impotriva tentativelor UE de a impune cote de imigranti, Jean Asselborn a declarat ca “tarile care nu vor sa-si deschida portile in fata refugiatilor musulmani veniti din Sud ignora valorile…pe care UE le reprezinta.”

Jean Asselborn – fost vice prim ministru al Luxemburgului pe vremea cand actualul presedinte la Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, ii era sef, a insistat asupra faptului ca UE “este un proiect bazat pe valori”. Pentru el, a esua in a chema la ordin Ungaria, Polonia si alte tari membre care refuza cotele de imigranti este ceva “care poate distruge Europa”!

“Daca cine este prea preocupat sa protejeze crestinatatea contra Islamului si, prin urmare, sa inchida frontierele pentru a nu mai lasa pe nimeni sa intre…Nu puteti numi asa ceva decat extremism. Si cei care cred in Europa trebuie sa combata lucrul acesta.” – a mai spus Jean Asselborn.

Pozitia luxemburghezului contrasteaza puternic cu cea a sefului de facto al coalitiei anti-imigratie in masa in Europa, primul ministru ungar, Viktor Orban.Vorbind intr-o conferinta asupra persecutiei crestinilor in Orientul Mijlociu, emblematicul conservator a avertizat ca “cel mai mare pericol care ameninta azi Europa este tacerea indiferenta a elitelor europene care renunta la radacinele lor crestine. Asta in timp ce soarta crestinilor din Orientul Mijlociu ar trebui sa arate Europei ca oricat de incredibil ar parea acum lucrul acesta, ceea ce se intampla acolo ni s-ar putea intampla foarte usor si noua.”

Departe de a-i denunta pe conducatorii care doresc apararea crestinismului European ca “extremisti”, Viktor Orban a aratat ca adevarata amenintare vine din partea “unui grup de lideri intelectuali si politici europeni care urmaresc crearea unei societati mixte, menita sa schimbe complet identitatea etnica si culturala a continentului si natura sa crestina, in doar cateva generatii.”>

http://www.breitbart.com/london/2017/11/01/eu-countries-refusing-muslim-migrants-will-destroy-europe/

Bogdan Calehari