Dan Kaminsky, expert în securitate cibernetică, în vârstă de 42 de ani, a murit la scurt timp după ce a a fost vaccinat. Nepoata lui Kaminsky, Sarah, a confirmat știrile în weekend, citând cauza de deces cetoicidoza diabetică, o complicație diabetică gravă, informează Vaccine Impact.

„În timp ce moartea sa a fost bruscă și neașteptată pentru noi, Dan s-a luptat ani de zile cu diabetul și chiar a fost internat recent din cauza acestui fapt”, spune nepoata, al cărei mesaj a fost postat duminică într-un tweet.

Tweet-urile dlui Kaminsky pe Twitter înainte de moartea sa au făcut foarte evident faptul că era „pro-vaccin”. El a fost mândru că a primit vaccinul anti-covid l în San Francisco de la Kaiser Permanente pe 12 aprilie 2021.

A doua zi, și-a scris pe Twitter nemulțumirea că inocularea cu J&J și AstraZeneca a fost oprită din cauza cheagurilor de sânge fatale, exprimându-și convingerea că oamenii vor muri ca urmare a încetării administrării vaccinului și că unul este mai probabil să moară lovit de fulger decât din cauza unui efect secundar rar cauzat de o injecție anti-COVID.

Kaminsky este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru munca sa cu privire la sistemul de nume de domenii, care este o bază de date în care sunt localizate numele de domenii de internet și traduse în adrese de protocol de internet.

NapocaNews